Welkom bij Lindenbergh

Lindenbergh Advocaten helpt al ruim 25 jaar ondernemers en hun ondernemingen bij het oplossen van geschillen en het voltooien van transacties. Onze kracht zit in het beheersen van conflicten en het creëren en bereiken van de best denkbare oplossing.

Echter, wanneer procederen de beste of wellicht de enige optie is, beschikt ons kantoor over een grote vakbekwaamheid op het gebied van het civiele procesrecht. Met name die ruime proceservaring is essentieel bij het voorkomen van rechtszaken. Bij procederen komt het tenslotte aan op tactisch en strategisch denken en handelen, het maken van een inschatting van de kansen en het verwoorden van feiten en omstandigheden. Door die ervaring is het voor ons mogelijk cliënten goed te adviseren over hun juridische positie.

Onze kring van cliënten bestaat voornamelijk uit zelfstandige ondernemers die kwaliteit nastreven en weten wat er nodig is om succesvol te zijn. Met onze cliënten houden wij intensief contact, bieden creatieve oplossingen en bouwen met hen een duurzame relatie op. Daardoor zijn wij in staat hun belangen doeltreffend te behartigen.

U kunt van ons maatwerk verwachten tegen een fair en transparant tarief. Ook werkt ons kantoor voor diverse rechtsbijstandsverzekeraars.

Uiteraard doen wij dat ook graag voor u.

Onze specifieke kennis gecombineerd met onze ruime ervaring en brede blik passen wij toe in de rechtsgebieden: verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en verbintenissenrecht.